Thursday, 27 December 2012





Selesaikan Masalah Gemuk, Selulit & Perut Buncit dengan Hanya Sepaket Shape Plus & Eve Fiber Sehari (hilang 5-10kg sebulan).. tidak perlu sekat makan..

Harga SHAPE PLUS :-1 Kotak/10 sachet = RM120 (sabah sarawak RM130) buy 2 free 1,
                                      RM240/3 kotak (sabah sarawak rm250)~ cukup untuk sebulan.
Harga EVE FIBER    : Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), 
                                     RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) 
                                     + FREE POSTAGE + FREE GIFT

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)

Poslaju percuma + free gift dgn pembelian untuk sebulan.
cara pesanan:
please sms to 012-3006907 (farah) for immediate response
thank you.

Wednesday, 19 December 2012

BUY 1 FREE 1 + SELECTED FREE GIFT


Jom dapatkan SHAPE PLUS SLIMMING JUICE. Berbaloi kerana pembelian di bulan ini bukan sahaja buy 2 free 1 malah akan melayakkan anda untuk mendapatkan extra 6 sachets dgn pembelian set untuk sebulan SHAPE PLUS (3kotak). Jangan lepaskan peluang kerana TAWARAN TERHAD selagi stok masih ada!!!


 
SHAPE PLUS dan EVE FIBER pasti terbaik untuk penurunan berat badan!!
Produk kami tak sama macam produk lain.. shape plus rasa apple dan eve fiber rasa strawberry yang sedap malah berkesan pula tu!! Harga amat berpatutan, tak perlu ke pusat pelansingan yang harga beribu-ribu RM.

cara pesanan:
please sms/whatsapp/viber to 012-3006907 (farah) for immediate response
thank you.
 

Tuesday, 18 December 2012






Selesaikan Masalah Gemuk, Selulit & Perut Buncit dengan Hanya Sepaket Shape Plus Sehari (hilang 5-10kg sebulan).. tidak perlu sekat makan..
Kelebihan SHAPE PLUS:
*Meningkatkan Kadar Metabolisma dalam badan
*Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
*menguatkan imun sistem dalam badan

*membantu menyingkirkan toksin dalam badan
*Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
*Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
*Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
*Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
*Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
*Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
*Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam

Harga:-1 Kotak/10 sachet = RM120 (sabah sarawak RM130) buy 2 free 1,RM240/3 kotak 
(sabah sarawak rm250)~ cukup untuk sebulan.
Poslaju percuma + free gift dgn pembelian untuk sebulan.
cara pesanan:
please sms to 012-3006907 (farah) for immediate response
thank you.
 
 
 
 
 
 
**BILA LAGI NAK CANTIK MACAM ORANG LAIN. TAK SALAH KALAU KITA IKHTIAR.

Wednesday, 12 December 2012

ASSALAMUALAIKUM

*Promosi untuk bulan disember sahaja.

SHAPE PLUS berfungsi untuk tingkatkan metabolisme. Metabolisme yang tinggi adalah amat diperlukan untuk menjadikan apa yang kita makan kepada tenaga supaya tidak menjadi lemak yang boleh mendatangkan penyakit. Disamping itu shape plus juga berfungsi untuk memecahkan lemak dari dalam”

HARGA SHAPE PLUS SEKOTAK RM120, BUY 2 FREE 1, RM240/3 kotak (SS RM250) + FREE GIFT + FREE POSTAGE

Untuk info/detail sms/whatsapps/viber 012-3006907 ( farah )


CEPAT!! SELAGI STOK MASIH ADA!
MEMANG RUGI KALAU TAK MENCUBA.. 

Thursday, 22 November 2012

Langsing dan Sihat dengan shape plus dan eve fiber

SALAH SEORANG PENGGUNA KAMI YANG BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN. RUGI TAK CUBA BEB!!! KOMBINASI SHAPE PLUS DAN EVE FIBER PASTINYA TERBAIK DAN YANG PALING BERKESAN DI PASARAN.. MURAH, MUDAH DAN BERKESAN!! DULU BAJU SIZE XL, SEKARANG SIZE M. DULU SELUAR SIZE 36 SEKARANG SIZE 30!! TERBAIK WOOO!!!


JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS/VIBER 012-3006907( FARAH )

SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: Shape Plus BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT

Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)

sms/whattsapp/viber ke 012-3006907 (FARAH )
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Wednesday, 14 November 2012

Shape Plus dan Eve fiber terbukti berkesan menurunkan berat badan

SHAPE PLUS dan EVE FIBER bukan lah meal replacement seperti kebanyakan produk pelansingan yang tak boleh makan itu dan ini. Kami masih dapat menikmati segala jenis makanan kegemaran. Kami tak perlu diet ketat sehingga tidak boleh makan macam?.

SHAPE PLUS berfungsi untuk tingkatkan metabolisme. Metabolisme yang tinggi adalah amat diperlukan untuk menjadikan apa yang kita makan kepada tenaga supaya tidak menjadi lemak yang boleh mendatangkan penyakit. Disamping itu shape plus juga berfungsi untuk memecahkan lemak dari dalam”.

EVE FIBER pula bertugas untuk singkirkan toksin, cuci usus, dan menyelesaikan masalah sembelit. kerana jika badan banyak toksin, apa juga supplement, nutrient termasuklah produk pelansingan tidak dapat diserap dengan baik oleh badan.Syarat utama untuk produk berfungsi dgn baik adalah pengambilan air putih yang cukup dalam 4 liter sehari” P/S: Mudah kan?? Tak perlu pening2. jom makan!!! jadi tunggu apa lagi.. 


AMBILLAH EVE STRAWBERRY FIBER HARI INI...HANYA SEPEKET SEHARI .... PASTI MERUNGKAI MASALAH SEMBELIT ANDA DI SAMPING MENYAHTOKSIN TUBUH ANDA ...
PENGAMBILAN BERSAMA SHAPE PLUS SLIMMING JUICE AKAN MEMPERCEPATKAN PROSES PENURUNAN BERAT BADAN...



SHAPE PLUS BUY 2 FREE 1. RM120/SEKOTAK (SS RM130)  RM240/3KOTAK (SS rm250)



Pakej untuk sebulan 3 shape plus + 2 eve fiber..  RM370 (sabah sarawak RM390)
sms/whattsapp ke 012-3006907( FARAH )


PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Friday, 2 November 2012


Anda suka nasi? mee? pasta? Saya pun suka. Kalau suka, SHAPE PLUS dan EVE FIBER memang sesuai untuk anda. Tak perlu ikat perut, tengok je orang makan, rugi tau sebab Malaysia ni kaya dengan makanan yang sedap-sedap. Sampai bila nak ikat perut, bukan boleh kurus pun. Kalau kurus pun pasti tak sihat. Kalau nak KURUS, SIHAT dan LANGSING tanpa perlu DIET yang ketat. Tak percaya? Cuba dulu.. hanya yang dah cuba je yang tau KEBERKESANANnya.


Nak sms/whattsapp/viber pun boleh je-  012-3006907

Nak emel pun boleh farah_atiqah@ymail.com


juara cabaran langsing bersama shape plus dan eve fiber

JUARA CABARAN LANGSING "Testimoni meletop!! turun 13 kg!! dari 68 kg ke 55 kg"
Puan Salina hanya ambil masa 2 bulan untuk ke berat dan bentuk badan asal.
p/s : Lihat gambar dari kiri sampai kanan ya...berbeza kan??


 
RAHSIA KURUS TANPA DIET hanya dengan SHAPE PLUS & EVE FIBER
JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS/VIBER 0123006907 ( FARAH )
SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT
Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT
JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)
sms/whattsapp/viber ke 012-3006907
PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Thursday, 1 November 2012


Setelah 3 bulan mengamalkan SHAPE PLUS dan EVE FIBER, diabetes beliau dari bacaan 10 kini sudah kembali normal dan berat turun sbyk 8kg. .. alhamdulillah sedikit perbelanjaan, kesabaran, keyakinan dan fokus pasti anda juga boleh mencapai impian untuk kembali kurus. Bukan sahaja kurus dan langsing malah bertambah sihat. Berat badan berlebihan mengundang berbagai penyakit kritikal. JANGAN BIARKAN LEMAK BERTUKAR MENJADI PENYAKIT!!




JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS/VIBER 0123006907(FARAH)

SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT

Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)


sms/whattsapp ke 012-3006907 ( FARAH )

PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Wednesday, 24 October 2012

"DIPERTEMUKAN DENGAN PRODUK HEBAT!!!"
"SEMESTINYA SHAPE PLUS DAN EVE FIBER
2 MINGGU TURUN 2 KG!! Puashati TIDAK PERLU DIET masih boleh turunkan berat!!!
p/s : harga setanding dengan keberkesanan..
************************

 

P/S:  SMS "SP+EF" KE 012-3006907

Wednesday, 17 October 2012


SHAPE PLUS dan EVE FIBER pasti terbaik untuk penurunan berat badan!!
Produk kami tak sama macam produk lain.. shape plus rasa apple dan eve fiber rasa strawberry yang sedap malah berkesan pula tu!! Harga amat berpatutan, tak perlu ke pusat pelansingan yang harga beribu-ribu RM. Nak tengok banyak testimoni?



JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS/VIBER  012-3006907 ( FARAH )

SHAPE PLUS 1 kotak – SEM RM120 (SABAH/SARAWAK RM130)
Promosi: BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK) + FREE POSTAGE + FREEGIFT

Harga EVE FIBER:  Sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT

JUMLAH UNTUK SEBULAN PENGGUNAAN HANYA RM370 (SABAH SRWK RM390)

sms/whattsapp/viber  ke 012-3006907 ( farah )

PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!





Tuesday, 16 October 2012

Masalah sembelit?

Anda makan buah? Ada masalah sembelit? Jom selesaikannya dgn EVE FIBER.. rasa strawberry nya pasti terbaik dan tersedap di pasaran!!! Diet serat yang paling tinggi berkesan MENGATASI masalah SEMBELIT serta PERUT BUNCIT.
Harga sekotak RM70/15 sachets (sabah sarawak RM80), RM130/2 Kotak (sabah sarawak RM140) + FREE POSTAGE + FREE GIFT
SMS HOTLINE 0123006907 ( FARAH ) UNTUK ORDER/INFO

Monday, 15 October 2012

Cantik luar dan dalam

CERAH SEMPURNA DENGAN 3 LANGKAH MUDAH



JOM DAPATKAN SET LENGKAP ANDA SEKARANG

Eve collagen sekotak RM79 (sabah sarawak RM89), RM150/2 kotak (sabah sarawak RM160)
Evolle Miracle Bar RM69/bar (Sabah Sarawak RM75)  dan Eve 6 in 1 Cream rm90/sekotak (sabah sarawak RM100):
 
NAK FREE GIFT?? SMS/WHATTSAPP 012-3006907

Tuesday, 25 September 2012

"SHAPE PLUS dan EVE FIBER bukan lah meal replacement seperti kebanyakan produk pelangsingan yang tak boleh makan itu dan ini. Kami masih dapat menikmati segala jenis makanan kegemaran. Namun untuk penurunan yang cepat dan kesihatan yg baik juga, haruslah kurangkan kuantiti. Kami tak perlu diet ketat sehingga tidak boleh makan macam2".

"SHAPE PLUS berfungsi untuk tingkatkan metabolisme. Metabolisme yang tinggi adalah amat diperlukan untuk menjadikan apa yang kita makan kepada tenaga supaya tidak menjadi lemak yang boleh mendatangkan penyakit. Disamping itu shape plus juga berfungsi untuk memecahkan lemak dari dalam".

"EVE FIBER pula bertugas untuk singkirkan toksin, cuci usus, dan menyelesaikan masalah sembelit. kerana jika badan banyak toksin, apa juga supplement, nutrient termasuklah produk pelangsingan tidak dapat diserap dengan baik oleh badan.Syarat utama untuk produk berfungsi dgn baik adalah pengambilan air putih yang cukup dalam 4 liter sehari" P/S: Mudah kan?? Tak perlu pening2. jom makan!!! jadi tunggu apa lagi..  





Pakej untuk sebulan 3 shape plus + 2 eve fiber..  price RM370 (sabah sarawak RM390).

sms/whattsapp/viber ke 012-3006907 (farah)



PASTINYA LULUS KKM DAN HALAL JAKIM!!

Monday, 10 September 2012

Lihatlah transformasi yg menakjubkan hasil dari Shape Plus dan Eve Fiber. Walaupun sudah mempunyai 3 cahayamata, tidak mustahil bagi beliau untuk ramping kembali seperti dulu...jadi tunggu apa lagi.. 

Pakej untuk sebulan 3 shape plus + 2 eve fiber hanya RM370 (sabah sarawak RM390).

sms/whattsapp/viber ke 012-3006907 ( farah )

Monday, 27 August 2012

HANGAT DAN TERLARIS DI PASARAN!!!!!!!

JANGAN TUNGGU LAGI.. JOM ORDER SEKARANG!!!

LESS 5% DENGAN PEMBELIAN 2 KOTAK, 3 KOTAK DAN 4 KOTAK

TUNGGU.... NAK DISKAUN LAGI? LESS 10% DENGAN PEMBELIAN 5 KOTAK DAN KEATAS..

PASTI BERBALOI!!!

PROMOSI BERMULA 27 OGOS 2012 - 10 OKTOBER 2012


PERTANYAAN??? SMS/WHATTSAPP HOTLINE KAMI 012-3006907.. ANDA PASTI AKAN DILAYAN SECEPAT MUNGKIN!!

Friday, 10 August 2012



Orang yang menghidap obesity secara umumnya lebih senang terdedah kepada komplikasi kencing manis, penyakit jantung, tekanan darah, masalah asam urat, asma, degenerasi sendi, lemak darah tinggi dan penyakit-penyakit lain.


Diet kawalan jelas penting untuk memiliki tubuh badan yang sihat, dan rejim aktiviti sukan atau fizikal juga penting untuk menurunkan berat badan. Berdasarkan penyelidikan yang dijalankan, obesity disebabkan oleh:
 
  • Berlebihan makan dan minum (diet yang tidak normal)

  • Kekurangan aktiviti fizikal

  •  Faktor genetic

  •  Ketidakseimbangan hormon

  •  Obesiti juga salah satu faktor penyebab ketidakseimbangan hormon wanita. Kegemukan, gangguan haid serta gangguan metabolisme.

  •  Tekanan Tekanan dalam kehidupan harian boleh memaksa kita untuk cuba menyeimbangkan kehidupan kita dengan kemewahan dari segi makanan dan minuman. Ini seterusnya boleh menyebabkan obesity.

  •  Selera hipertiroidisme Ini adalah suatu keadaan di mana terdapatnya aktiviti yang berlebihan dalam kelenjar tiroid. Orang yang menghidap ‘selera hipertiroidisme’ memiliki nafsu makan yang besar. Akibatnya, makan berlebihan dan akhirnya menyebabkan obesity.

  •  Ilusi psykologikal / Miskonsepsi

  •  Penyakit edema atau sembelit yang kronik



Fungsi utama Shape Plus:



  • Membantu mengendalikan nafsu makan dan mengurangkan pengambilan makanan.

  • Membantu metabilsme tubuh membakar lemak yang berlebihan, selain dari kesan yang berganda untuk mencapai hasil yang terbaik dalam penurunan berat badan.



Shape Plus mengandungi:


- Campuran serbuk epal dengan oligo



  1. Serbuk Epal

  2. Garcinia Cambogia

  3. L-glutamine

  4. Fructooligosaccharides (FOS)

  5. Grape seed

  6. Psyllium shell

  7. Soya Lesitin

  8. Ekstrak aloe vera

  9. Serat sawit

  10. Protein soya

  11. Ekstrak teh hijau



Kebaikan dan kelebihan Shape Plus:



  • Membantu Meningkatkan Kadar Metabolisma dalam badan

  • Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol

  • Membantu menguatkan imun sistem dalam badan

  • Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

  • Membantu meningkatkan kalsium pada tulang

  • Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda

  • Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan

  • Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit

  • Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat

  • Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan

  • Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam



JOM BELI SEKARANG!!!! HOTLINE SMS/WHATAPPS/VIBER 012-3006907 (FARAH)


1 kotak - SEM RM120
1 kotak - SABAH/SARAWAK RM130
Promosi: BUY 2 FREE 1:
Beli 3 Kotak HANYA RM240 (SEM) RM250 (SABAH/SARAWAK)

Tuesday, 7 August 2012

wow.. hilang 5 kg dalam 24 hari sahaja.... boleh mkn nasi, mcd, kfc.. bestnya....

tak perlu diet ketat.. pasti berpuas hati..

012-3006907 utk info/order

Wednesday, 27 June 2012

Transformasi demi transformasi... jom turunkan berat badan secara sihat dengan Shape Plus dan Eve Fiber.. kombinasi terbaik menurunkan berat badan..Jom lihat transformasi model favourite kami...

SHAPE PLUS SLIMMING JUICE: Produk berasaskan tumbuhan berperisa epal yang amat mudah untuk disediakan dan diminum. Merupakan supplement berupa juice yang bekerja 100% lebih baik daripada ubat-ubat kurus dan slimming juice yang lain. Bertugas untuk meningkatkan kadar metabolisme badan seseorang hanya dengan segelas sehari sahaja. Ianya bekerja dengan baik walaupun tanpa senaman dan diet.

EVE FIBER: Berkesan menyingkirkan toksin, meningkatkan sistem imun tubuh, mengempiskan perut, mengurangkan angin dalam badan, mengatasi sakit kepala, melawaskan pembuangan, mengelakkan sembelit dan buasir. Juga membantu penyerapan Shape plus dan Eve Collagen dengan lebih baik. Tiada effect perut memulas. Amat mild pada perut. Fibre yang paling sedap dipasaran.





"Sebelum ambil Shape Plus, berat yusz 78kg... lepas 3 bulan berat 63kg...... yusz suke setiap inci badan berkurang tu yg paling penting... dari size XXL ke L/M untuk baju dan seluar jeans dari size 38 skrg dah size30-29... menarik kan... yg penting minum cukup air seperti disaran kan...Anda semua pasti boleh...Good luck!!!" Dan dibawah adalah gambar terbaru saya"



Harga SHAPE PLUS:
Semenanjung :1 box / 10 sachets – RM120
2 box – RM240 + Free 1 box ( penggunaan sebulan ).
Sabah/sarwk : 1 box/10 sachets – RM130
2 box – RM250 + Free 1 box

Harga EVE FIBER:
Semenanjung :1 box /15 sachets – RM70
2 box – RM130 ( penggunaan sebulan )
Sabah/sarwk : 1 box/15 sachets – RM80
2 box – RM140

019-2192668 untuk order

LIKE PAGE "JOM JAGA KESIHATAN" UNTUK BANYAK TESTIMONI

 


 

Tuesday, 12 June 2012

Jom join dan sahut "CABARAN LANGSING SEBELUM RAYA" untuk mendapatkan bentuk badan impian secara sihat sebelum menjelang hari raya disamping berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik daripada SSR..

CABARAN BERMULA 15/6/2012 SEHINGGA 10/8/2012

Sila emel ke hasnyrasul@gmail.com jika berminat untuk tahu syarat2 cabaran ini"


Emel: hasnyrasul@gmail.com

Tel: 019-2192668

FB Page: Jom Jaga Kesihatan

 

 

Thursday, 24 May 2012

"Cantik, langsing dan sihat adalah impian semua wanita, tetapi ada yang terlalu naif untuk menurunkan berat badan agar kelihatan langsing. Sehingga ada yang diet dengan cara yang salah dengan tak makan nasi beberapa hari, senaman yang berlebihan, tak boleh makan itu dan ini… tetapi tahukah anda untuk kurus sihat badan memerlukan tenaga yang cukup untuk membakar lemak? Tak makan macamana nak kurus, kalau kurus pun tentu tidak sihat....
p/s: cantik, langsing dan sihat impian saya... anda?


SHAPE PLUS SLIMMING APPLE JUICE

Produk berasaskan tumbuhan berperisa epal yang amat mudah untuk disediakan dan diminum. Merupakan supplement berupa juice yang bekerja 100% lebih baik daripada ubat-ubat kurus dan slimming juice yang lain. Bertugas untuk meningkatkan kadar metabolisme badan seseorang hanya dengan segelas sehari sahaja. Ianya bekerja dengan baik walaupun tanpa senaman dan diet. Kandungannya 100% bahan semulajadi, yang terdiri dari estrak tumbuhan dan buah-buahan, tiada pewarna, tiada komposisi kimia, tiada kafein, tiada efedrin, bahan perangsang, lulus kkm dan ada sijil halal jakim. Oleh itu ianya sesuai juga untuk ibu yang menyusukan anak dan mereka yang ada diabetis (Serat Minyak Kelapa Sawit bantu stabilkan kandungan gula dalam darah). Hanya segelas sehari, tanpa perlu berlapar anda masih boleh memiliki tubuh yang sihat, langsing dan menawan. KLIK UNTUK TESTIMONI

Harga :
Semenanjung :1 box / 10 sachets - RM120
2 box - RM240 + Free 1 box ( penggunaan sebulan ).
Sabah/sarwk : 1 box/10 sachets - RM130
2 box - RM250 + Free 1 box

EVE FIBER

Berkesan menyingkirkan toksin, meningkatkan sistem imun tubuh, mengempiskan perut, mengurangkan angin dalam badan, mengatasi sakit kepala, melawaskan pembuangan, mengelakkan sembelit dan buasir. Juga membantu penyerapan Shape plus dan Eve Collagen dengan lebih baik. Tiada effect perut memulas. Amat mild pada perut. Fibre yang paling sedap dipasaran.

Harga :

semenanjung : 1 box / 15 sachets - RM70
2 box ( penggunaan sebulan ) - RM130.
Sabah/sarwk : 1 box/15 sachets - RM80
2 box - RM140

EVE COLLAGEN ORANGE FLAVOUR

Eve Collagen solusi terbaik untuk masalah: Jerawat, panau, kayap, memudarkan parut dan jeragat, merawat rekahan tumit, menyerikan wajah kusam, mengurangkan garis halus dan kedut serta mencerahkan wajah. Juga berkesan mengatasi masalah keguguran rambut, menguatkan akar rambut dan menggalakkan pertumbuhan anak rambut. Mengandungi 6000mg Fish Collagen dan 500mg vitamin c. Merupakan collagen yang tertinggi di pasaran. Keberkesanannya dapat dirasai seawal 7-10 hari. Amat sesuai untuk kulit wanita asia, sesuai untuk semua golongan terutama wanita dan gadis, juga amat sesuai untuk ibu menyusu serta kaum lelaki. KLIK UNTUK TESTIMONI

Harga :

semenanjung :1 box / 15 sachet - RM79
2 box ( penggunaan sebulan ) - RM150.
Sabah/sarwk : 1 box/15 sachets - RM89
2 box - RM160

EVE LADY PLUS

Dirumus untuk mengatasi masalah dingin dalam hubungan intim, dan merawat masalah kewanitaan seperti keputihan, kitaran haid, meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon, melancarkan peredaran darah, membantu mencegah gangguan menopaus, badan lebih bertenaga serta mengurangkan keletihan.

Harga :

semenanjung :1 box / 15 sachet - RM90
2 box ( penggunaan sebulan ) - RM170.
Sabah/sarwk : 1 box/15 sachets - RM100
2 box - RM180

019-2192668 untuk order

JOM LIKE PAGE UNTUK LIHAT BANYAK TESTIMONI: JOM JAGA KESIHATAN

 

Monday, 21 May 2012

Jom join team ssr

Oleh kerana permintaan yang sangat hebat terhadap produk-produk keluaran SSR, pengedar2 yang berkelayakan adalah amat diperlukan. Peluang diutamakan kepada pengguna-pengguna produk. Jika berminat sila sms: pengedar ke 0123006907(FARAH) atau emel ke farah_atiqah@ymail.com.   Terimakasih.



p/s; Dianggarkan untuk bulan mei dan april sahaja lebih 10,000 box telah dijual oleh agen2 kami... produk terbaik keluaran kami... walaupun masih baru kepercayaan dan support dari pengguna sangat2 positive..

Prednisone